Κατέρρευσε η παραγωγή αυτοκινήτων στη Βρετανία – Έκλεισαν εργοστάσια για ένα Brexit που δεν έγινε ποτέ

Κατέρρευσε η παραγωγή αυτοκινήτων στη Βρετανία – Έκλεισαν εργοστάσια για ένα Brexit που δεν έγινε ποτέ

Η παραγωγή αυτοκινήτων στη Βρετανία κατέρρευσε τον περασμένο μήνα και σημείωσε τη μεγαλύτερη μείωσή της από τη παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση καθώς τα εργοστάσια έκλεισαν για ένα Brexit που ποτέ δεν έγινε, σύμφωνα με στοιχεία του κλάδου που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ο σύνδεσμος κατασκευαστών και εμπόρων αυτοκινήτων SMMT ανακοίνωσε ότι η παραγωγή αυτοκινήτων μειώθηκε κατά 44,5% σε ετήσια βάση στα 70.971 οχήματα τον Απρίλιο, που είναι η μεγαλύτερη πτώση εδώ και ακριβώς δέκα χρόνια, όταν η Βρετανία βρισκόταν σε ύφεση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE