ΚΥΠΡΟΣ: Απ' όλα έχει ο καιρός - Νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα

ΚΥΠΡΟΣ: Απ' όλα έχει ο καιρός - Νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, η οποία υποχωρεί σταδιακά από την Πέµπτη.

Σήµερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και από το µεσηµέρι και µετά, παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και παροδικά τοπικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναµένεται µικρή άνοδος, παραµένοντας πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.