ΛΑΡΙΣΑ: Περιγραφή μητέρας που συγκλονίζει: «Έτσι σκότωσα το παιδί μου» - VIDEO

ΛΑΡΙΣΑ: Περιγραφή μητέρας που συγκλονίζει: «Έτσι σκότωσα το παιδί μου» - VIDEO

Η μητέρα που «πάτησε» τον μικρό της γιο με το όχημά της μίλησε στις αρχές και περιέγραψε τι ακριβώς είχε συμβεί τις πρωινές ώρες της Τρίτης (4/6). 

Σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς η ίδια η μητέρα, την ώρα της τραγωδίας βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο με τα τρία από τα πέντε παιδιά της, τα οποία θα πήγαινε στον παιδικό σταθμό που βρίσκεται μέσα στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στις πολυκατοικίες της οποίας διαμένει.

Κάποιο από τα παιδιά άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα το 20 μηνών αγοράκι να πέσει στον δρόμο και πριν προλάβει να το αντιληφθεί να το έχει ήδη πατήσει με το αυτοκίνητό της. 

Η 31χρονη μητέρα πέντε παιδιών, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ παρακολουθείται από ψυχολόγο. 

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω video:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ιστορική» η σύνοδος ΕΣ: Άγγιξαν το θέμα της προσιτής στέγης για πρώτη φορά - Έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα και πράσινη μετάβαση

ΠτΔ: «Ιστορική» η σύνοδος ΕΣ: Άγγιξαν το θέμα της προσιτής στέγης για πρώτη φορά - Έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα και πράσινη μετάβαση

Σαφές στίγμα για τις θέσεις της Κύπρου στα ζητήματα της Μέσης Ανατολής, της ευρωπαϊκής άμυνας, της ανταγωνιστικότητας και της κοινωνικής πολιτικής έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντάς την ιστορική, καθώς “για πρώτη φορά συζητήθηκε το θέμα της στέγασης σε αυτό το επίπεδο”.

BEST OF TOTHEMAONLINE