LIFESTYLE

Νεϊμάρ - Καταγγελία για βιασμό: Κυκλοφόρησε video από το δωμάτιο του ξενοδοχείου - VIDEO

Νεϊμάρ - Καταγγελία για βιασμό: Κυκλοφόρησε video από το δωμάτιο του ξενοδοχείου - VIDEO

Ο Νεϊμάρ κατηγορείται από τα μέσα του περασμένου Μαΐου για βιασμό νεαρού μοντέλου στο Παρίσι. Το μοντέλο μίλησε για τις κατηγορίες, ενώ κυκλοφόρησε και βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. 

Μια κοπέλα από το Σάο Πάολο υποστηρίζει ότι στις 15 Μαΐου ήταν στο Παρίσι μετά από επικοινωνία που είχε μέσω instagram με τον Νεϊμάρ. Ο άσος των πρωταθλητών Γαλλίας, όπως υποστηρίζει η κοπέλα, πήγε να τη συναντήσει υπό την επήρεια αλκοόλ στο ξενοδοχείο της. Όντας μεθυσμένος, βάσει των κατηγοριών της κοπέλας, έγινε επιθετικός και την βίασε.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφόρησε, μάλιστα, ένα βίντεο με τον Νεϊμάρ και το μοντέλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο φαίνεται να τσακώνονται.

Μιλώντας για τον εαυτό της η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα είπε: «Είμαι μια φυσιολογική κοπέλα που εργάζεται και σπουδάζει. Είμαι μοντέλο και σπουδάζω εσωτερική διακόσμηση. Μου αρέσουν τα σπορ, η γυμναστική και ο χορός, όπως και το να είμαι κόρη και μητέρα». 

Από την άλλη ο Νεϊμάρ από την πλευρά του απάντησε στους ισχυρισμούς της νεαρής με ένα βίντεο στο Instagram, λέγοντας ότι τη συνάντησε δυο φορές, αρνούμενος, ωστόσο, τα περί βιασμού. Υποστηρίζει δε, ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού. «Οποιος με γνωρίζει, ξέρει τη συμπεριφορά μου, ξέρει ότι ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο», δηλώνει στο βίντεο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top