ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει 26χρονος μετά απο τροχάιο- Βρίσκεται στον αναπνευστήρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει 26χρονος μετά απο τροχάιο- Βρίσκεται στον αναπνευστήρα

Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας 26χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4/6, σε τροχαίο ατύχημα στην επαρχία Αμμοχώστου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στον αναπνευστήρα, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 
 
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 14.15 το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιουνίου, ενώ ο 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Φρενάρους – Αυγόρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 18χρονη. 
 
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 26χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 
 
Στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη.
 
Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου.

*Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE