ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα επανέλθει για Κατελάρη»

«Θα επανέλθει για Κατελάρη»

Ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα Sport-fm.gr αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει για Κατελάρη. 

Αναλυτικά:

«O Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την περίπτωση Κατελάρη και είναι δεδομένο ότι θα επανέλθει για τον ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός χαφ είναι από τους παίκτες που αρέσουν στον Νίκο Νταμπίζα. Μπορεί η Ομόνοια να είναι αρνητική στην πρώτη πρόταση του «τριφυλλιού» που αφορά χρήματα μόλις η ομάδα βγει στην Ευρώπη, αλλά η περίπτωση του 23χρονου δεν εγκαταλείπεται.

Σαφώς και υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες στην ομάδα, σαφώς και είναι γνωστό ότι το «τριφύλλι», στο πλαίσιο της οικονομικής εξυγίανσης, δεν μπορεί να αγοράσει κάποιον παίκτη. Ακόμη και από το πρωτάθλημα της Κύπρου. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και μέχρι το κλαμπ να… μηδενίσει, έτσι θα πορεύεται.

Ο Κατελάρης θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάει σε ένα πρωτάθλημα ανώτερο του κυπριακού. Όπως σας γράψαμε και χθες τον Ιανουάριο βρέθηκε κοντά στην ισπανική Λούγκο, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά ο Κύπριος άσος προτιμά την προοπτική εκτός της Μεγαλονήσου.

Η Ομόνοια σήμερα απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «πράσινων», αλλά το θέμα δε θα μείνει εδώ. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επανέλθει για τον Κατελάρη και μένει να δούμε με ποιον τρόπο και πως θα μπορέσει να αλλάξει την άποψη της Ομόνοιας και να κάνει δικό του τον δυναμικό χαφ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top