ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προτάθηκε ξανά ο Σαλάι στον Ολυμπιακό!

Προτάθηκε ξανά ο Σαλάι στον Ολυμπιακό!

Ο Άνταμ Σαλάι έχει προταθεί εκ νέου στον Ολυμπιακό για τη θέση του σέντερ φορ ως μια εναλλακτική λύση στην περίπτωση που ναυαγήσουν οι περιπτώσεις επιθετικών με τις οποίες ασχολείται αυτό το διάστημα.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού για τη θέση του βασικού σέντερ φορ, ωστόσο όσο ο Σουηδός δεν απαντά στους «ερυθρόλευκους» για την εξαιρετική πρόταση που του έχει καταθέσει, ο σύλλογος και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αναγκασμένοι να τσεκάρουν και άλλες λύσεις. Ο Πορτογάλος -πλην του πρώην «πράσινου» επιθετικού- έχει ζητήσει έναν εκ των Στιβ Μουνιέ (Χάντερσφιλντ), Γκουΐδο Καρίγιο (Σαουθάμπτον) ή Φακούντο Φερέιρα (Μπενφίκα), ωστόσο και οι τρεις αυτές περιπτώσεις ούτε εύκολες, ούτε φτηνές είναι.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές, όπως αυτή ενός παίκτη που είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και τον περασμένο Δεκέμβριο. Πρόκειται για τον 31χρονο Ούγγρο φορ, Άνταμ Σαλάι, που έμεινε ελεύθερος από τη Χόφενχαϊμ (σ.σ. τη σεζόν που τελείωσε μέτρησε 37 συμμετοχές με 6 γκολ και 5 ασίστ). Όπως και να ‘χει πάντως, προς ώρας ο Ολυμπιακός είναι… αφοσιωμένος στον Μπεργκ και όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις παραμένουν στο συρτάρι για τη συνέχεια. Ο μάνατζερ του Ούγγρου πάντως ρωτήθηκε για το μέλλον του πελάτη του και απάντησε το εξής: «Ο Άνταμ θα πάρει την απόφαση του μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική, της οποίας είναι αρχηγός και για την ώρα έχει επικεντρωθεί στους στόχους της».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top