ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην επίθεση ξανά το ΑΚΕΛ – «Ασχολούνται με επικοινωνιακά παιχνίδια»

Στην επίθεση ξανά το ΑΚΕΛ – «Ασχολούνται με επικοινωνιακά παιχνίδια»

Δίνει συνέχεια το ΑΚΕΛ, απαντώντας στις τοποθετήσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, που σχολίασε τις δηλώσεις του Άντρου Κυπριανού σε συνέντευξή του.

«Προτεραιότητα του ΑΚΕΛ είναι με σωστές πολιτικές να σωθεί ο τόπος από την κατοχή και τη διχοτόμηση και να στηριχτεί ο πολίτης και ο λαός με επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε» αναφέρεται αρχικά στην απαντητική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

«Η κυβέρνηση Αναστασιάδη- ηγεσίας Συναγερμού, όχι μόνο δεν μπορεί να επιφέρει τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος αλλά με τις πολιτικές της δημιουργεί συνεχώς περισσότερα προβλήματα και περισσότερα αδιέξοδα. Αυτή την πραγματικότητα, την οποία ζει ο κύπριος πολίτης στο πετσί του καθημερινά, ανέδειξε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ στη συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Φιλελεύθερος’».

Σημειώνουν ότι σε μια περίοδο λοιπόν όπου:
- Όλο και περισσότεροι πολίτες και ομάδες του πληθυσμού καταλαβαίνουν ότι οι κυβερνώντες απλά τους κορόιδεψαν με «δεσμεύσεις» και ψέματα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τους κατόχους αξιογράφων - τραγικά αδιέξοδα στο κυπριακό φέρνουν ολοένα και πιο κοντά την υλοποίηση του τουρκικού στρατηγικού στόχου για χρόνια, για δύο κράτη στην Κύπρο και οριστικοποίηση της διχοτόμησης
- Τα αδιέξοδα στην παιδεία, την κοινωνική πρόνοια, τη δημόσια υγεία, τα σκάνδαλα και η διαφθορά, τους «άριστους των αρίστων», ο θεσμικός ρατσισμός, τα οικονομικά εγκλήματα όπως ο Συνεργατισμός, σπρώχνουν τους πολίτες στο περιθώριο
- Λίγοι πλουτίζουν σε βάρος των πολλών και η κοινωνία νιώθει να προκαλείται από την τεράστια ανακατανομή πλούτου, αλλά και την προκλητική «ντόλτσε βίτα» των λίγων προνομιούχων.

«Οι κυβερνώντες επιλέγουν να παρακάμπτουν την ουσία και να ασχολούνται με επικοινωνιακά παιχνίδια. Η ουσία είναι μία και ξεκάθαρη: επειδή προτεραιότητά μας είναι οι πολιτικές προς όφελος της πατρίδας, του λαού και των πολιτών, με τις πολιτικές Αναστασιάδη- ηγεσίας Συναγερμού δεν πάμε πουθενά» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top