ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΙΖΕΙ… σενάριο επιστροφης Πάρντο

ΠΑΙΖΕΙ… σενάριο επιστροφης Πάρντο

Το SDNA γράφει για τον έμπειρο τερματοφύλακα που υπερασπίζεται με επιτυχία τα γκολπόστ της Εθνικής Κύπρου και ψάχνεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Θυμάστε τον Ούρκο Πάρντο; Ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Ηρακλή παρά τα 36 χρόνια του παραμένει μάχιμος.

Κι όχι μόνο, δεδομένου πως με τις εμφανίσεις του καταφέρνει να ξεχωρίζει και να επιβεβαιώνει πως περνάει ακόμα η…μπογιά του.

Ο (παλιόφιλος) Πάρντο κατέγραψε μια πολύ καλή παρουσία το βράδυ του Σαββάτου (8/6) κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Κύπρου στη αναμέτρηση κόντρα στην Σκωτία στο Hampden Park της Γλασκώβης για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Παρά την ήττα (2-1) των Κυπρίων, ο έμπειρος κίπερ πήρε υψηλό βαθμό απόδοσης που δεν πέρασε απαρατήρητος από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον αυτή την περίοδο για την μεταξύ τους συνεργασία.

Σημεωιτέων πως ο Πάρντο μένει ελεύθερος από την Αλκή στην οποία αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Το βιογραφικό του κυκλοφορεί αυτή την περίοδο και σε δικές μας (σουπερλιγκάτες) γειτονιές και στα επιτελεία ομάδων που θα κινηθούν για την καλοκαιρινή ενίσχυση στον «άσο».

Συν τω χρόνω «παίζει» ο Πάρντο να λάβει το «φύλλο πορείας» για την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, οκτώ χρόνια έπειτα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και την μεταγραφή του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top