ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλάζει πρόσωπα στην… οπισθοφυλακή – Τα ποιοτικά ΨΩΝΙΑ του ΑΠΟΕΛ από Κύπρο

Αλλάζει πρόσωπα στην… οπισθοφυλακή – Τα ποιοτικά ΨΩΝΙΑ του ΑΠΟΕΛ από Κύπρο

Ανακοινώσεις μεταγραφών έπονται προσεχώς στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, με τα δύο φιρμάνια που να αναμένεται να ανακοινωθούν να αφορούν την άμυνα.

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ Ρουέδα και Καρλάο, πλέον, η άμυνα του ΑΠΟΕΛ μαζί με αυτούς που θα συνεχίσουν στην ομάδα θα προστεθούν και νέα πρόσωπα παικτών που αγωνίζονται στη γραμμή της οπισθοφυλακής.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το διπλό μεταγραφικό κτύπημα του ΑΠΟΕΛ για την… οπισθοφυλακή είναι γνώριμες των κυπριακών γηπέδων επιλογές, αυτές του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, και του αμυντικού της ΑΕΛ, Κέβιν Λαφράνς.

Δεδομένες θεωρούνται οι συμφωνίες και με τους δύο προαναφερθέντες παίκτες.  Κάτω από τα δοκάρια ως μία επιλογή βάζει ο Πάολο Τραμετσάνι τον Νιγηριανό τερματοφύλακα, ο οποίος το ότι σε τέτοια ηλικία έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος σε μεγάλα παιχνίδια, αλλά έστω και στο λίγο που έπαιξε με τη φανέλα της Ανόρθωσης, έδειξε αρετές, είναι μία κατάλληλη επιλογή για τις τάξεις των πρωταθλητών.

Ο Λαφράνς έδειξε με την παρουσία του στην ΑΕΛ ότι διαθέτει ηγετικές ικανότητες για να κουμαντάρει την άμυνα της ομάδας του, ενώ επίσης κουβαλά και εμπειρίες από παιχνίδια της Εθνικής Αϊτής.

Όπως και να ‘χει, ένα νέο πρόσωπο στην άμυνα θα το έχει ο ΑΠΟΕΛ τη νέα σεζόν, με την παρουσία στο ρόστερ του των Ουζόχο και Λαφράνς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top