ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΩΜΑ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΩΜΑ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, έχουν αποκλείσει οι Αρχές, σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος σε χωράφι στο Κιβισίλι, σύμφωνα με όσα μετάδωσε το Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (10/6).

Μετά από την αυτοψία που διενήργησαν οι Ιατροδικαστές που κλήθηκαν στο σημείο αλλά και άλλες ενδείξεις, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και οι έρευνες στρέφονται προς άλλη κατεύθυνση.

Θυμίζουμε ότι σε δηλώσεις του στη σκηνή την Κυριακή (9/6), ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, στάθηκε στο ότι  το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες.

Μέσω της νεκροτομής θα διενεργηθεί το πρωί της Δευτέρας (10/6) αναμένεται να δωθούν απαντήσεις για τον τρόπο θανάτου του άντρα. Γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησης της σορού. 

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι πολίτης είχε ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του είδε το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και του ΤΑΕ Λάρνακας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη διαφόρων Υπηρεσιών της Δύναμης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top