ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΩΜΑ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΩΜΑ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, έχουν αποκλείσει οι Αρχές, σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος σε χωράφι στο Κιβισίλι, σύμφωνα με όσα μετάδωσε το Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (10/6).

Μετά από την αυτοψία που διενήργησαν οι Ιατροδικαστές που κλήθηκαν στο σημείο αλλά και άλλες ενδείξεις, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και οι έρευνες στρέφονται προς άλλη κατεύθυνση.

Θυμίζουμε ότι σε δηλώσεις του στη σκηνή την Κυριακή (9/6), ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, στάθηκε στο ότι  το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες.

Μέσω της νεκροτομής θα διενεργηθεί το πρωί της Δευτέρας (10/6) αναμένεται να δωθούν απαντήσεις για τον τρόπο θανάτου του άντρα. Γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησης της σορού. 

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι πολίτης είχε ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του είδε το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και του ΤΑΕ Λάρνακας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη διαφόρων Υπηρεσιών της Δύναμης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top