ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκαλυτικό: Με εκβιασμούς έκανε τη δουλειά της η Γιωρκάτζη - Κατέχει έγγραφα για όλους και για όλα

Αποκαλυτικό: Με εκβιασμούς έκανε τη δουλειά της η Γιωρκάτζη - Κατέχει έγγραφα για όλους και για όλα

Φαίνεται πως η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη είχε στο χέρι πολλά και σημαίνοντα πρόσωπα, αφού πέραν της λίστας των 29 Βουλευτών οι οποίοι διατηρούν μη εξυπηρετούμενα δάνεια, στην κατοχή της έχει κι’ άλλο υλικό, το οποίο σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, φαίνεται να χρησιμοποιούσε προς δικό της κυρίως όφελος.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, που μίλησαν στο ToThemaOnline, η κυρία Γιωρκάτζη, συγκέντρωσε, εκμεταλλευόμενη τη θέση της ως Γενική Ελέγκτρια τα τελευταία χρόνια, σημαντικά έγγραφα, για όλους και για όλα, προχωρώντας σε έμμεσους εκβιασμούς εναντίον σημαινόντων προσώπων.

Στην κατοχή της έχουν περιέλθει έγγραφα που δεν αφορούν μόνο της μη εξυπηρετούμενες δανειακές υποχρεώσεις Βουλευτών, αλλά και τις οφειλές μεγαλοεπιχειρηματιών και πολιτικών στο ΦΠΑ.

Θα παραιτηθεί με το έτσι θέλω η Γιωρκάτζη;

Φαίνεται πως αυτή τη φορά, οι διωκτικές αρχές παρουσιάζονται αποφασισμένες να φτάσουν το θέμα μέχρι τέλους, καθώς όπως μας αναφέρθηκε περαιτέρω έρευνα θα υποδείξει ότι η  κ. Γιωρκάτζη με τη στάση της φέρει ευθύνες για την καταστροφή της κυπριακής οικονομίας. Η ίδια εσκεμμένα καθυστερούσε να προχωρήσει την υπόθεση Βγενόπουλου, ώστε ο πρώην ισχυρός άντρας της Λαϊκής να βγει κερδισμένος μέσα από τις δικαστικές διαμάχες και να αποκομίσει κέρδη από την Κυπριακή Δημοκρατία, μέρος των οποίων θα καταλήξουν στο Δικηγορικό Γραφείο Γιωρκάτζη που τον εκπροσωπεί.

Να σημειωθεί ότι πέραν της θυγατέρας της, η οποία εργάζεται στο εν λόγω δικηγορικό γραφείο μαζί με τον πατέρα της, η κυρία Γιωρκάτζη δεν έχει αποκόψει πλήρως τους δεσμούς με τον σύζυγο της, καθώς δεν είναι διαζευγμένη.

Οι καθυστερήσεις από μέρους της πρώην Γενικής Ελέγκτριας, λειτούργησαν θετικά για τον κύριο Βγενόπουλο, στον οποίο δόθηκε ο χρόνος για να κινήσει αγωγή προς την Κυπριακή Δημοκρατία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top