Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο δανεικός Ασούμπρε – Φεύγει και ο Τομάς

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο δανεικός Ασούμπρε – Φεύγει και ο Τομάς

Οι δύο δανεικοί από την ΑΕΚ Λάρνακας ποδοσφαιριστές, δεν θα συνεχίσουν στη Λαμία και την επόμενη σεζόν…

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελούν οριστικά, όπως φαίνεται, οι Ζοάν Τομάς και Ζαν Ασούμπρε, οι οποίοι έπαιξαν στην ομάδα το φετινό δεύτερο μισό με τη μορφή του δανεισμού από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Αμφότερους η Κυπριακή ομάδα τους παραχωρούσε εκ νέου δανεικούς, ενώ ο πρώτος είχε «πιάσει» το όριο για αυτόματη ενεργοποίηση της παραμονής τους και την επόμενη σεζόν.

Όμως και με τους δύο δεν επετεύχθη συμφωνία με την ομάδα και δεν θα συνεχίσουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE