Να βάλει… τέλος στην παραφιλολογία για Κατελάρη

Να βάλει… τέλος στην παραφιλολογία για Κατελάρη

Ο νεαρός διεθνής μεσοαμυντικός της Ομόνοιας, Φάνος Κατελάρης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ανδρών και επέστρεψε στην Κύπρο, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι διεθνείς.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα ματς με Σκωτία και Ρωσία, λόγω μικροτραυματισμού, γεγονός που τον στενοχώρησε, αλλά και τον πείσμωσε.

Πλέον, θα κάνει κι αυτός κάποιες μέρες διακοπές για να «φορτίσει τις μπαταρίες του» ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ομόνοιας, η διοίκηση της οποίας πάντως βρίσκεται σε… Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE