ΚΟΣΜΟΣ

Ανήλικος υπό επήρεια ουσιών πετά μωρό 1 έτους στο έδαφος- VIDEO

Ανήλικος υπό επήρεια ουσιών πετά μωρό 1 έτους στο έδαφος- VIDEO

Βίντεο από χώρο στάθμευσης καταστήματος στις ΗΠΑ, καταγράφει τη στιγμή που ένας 17χρονος υπό την επήρεια ναρκωτικών, τραβά από το τρόλεϊ της υπεραγοράς ένα μωρό, και το πετά στο έδαφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Μαΐου, στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ και δράστης της αψυχολόγητης αυτής πράξης, φέρεται να είναι ένας 17χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την βρετανική The Sun, αλλά και το βίντεο του καταστήματος, φαίνεται εκτός από το ενός έτους παιδί, να επιτίθεται και σε μια ταμπέλα.

Ευτυχώς το παιδί είναι καλά στην υγεία του, αφού παρά την πτώση του, εκτός από ένα μώλωπα δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.


Η παράξενη συμπεριφορά του νεαρού πάντως, φαίνεται να συνάδει με την απάντηση που έδωσε στις τοπικές Αρχές, αφού όταν εντοπίστηκε από την Αστυνομία και ρωτήθηκε για τα κίνητρα των αλλόκοτων πράξεων του, εξήγησε ότι ήταν υπό την επήρεια μαριχουάνας σε συνδυασμό με PCP, γνωστό και ως “αγγελόσκονη”.

Ο νεαρός αφού συνελήφθη, απολογήθηκε και μεταφέρθηκε από αστυνομικούς σε νοσοκομείο, ενώ αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν επίθεση, επίθεση κατά αστυνομικού, καταστροφή περιουσίας, αλλά και κατηγορία για το ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών δημόσια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top