ΦΥΛΑΚΕΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Προσγειώθηκε drone φορτωμένο με αντικείμενα - Ολονύχτια επιχείρηση

ΦΥΛΑΚΕΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Προσγειώθηκε drone φορτωμένο με αντικείμενα - Ολονύχτια επιχείρηση

Αναστάτωση προκλήθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/6) και τα ξημερώματα Σαββάτου (15/6) στις φυλακές των Τρικάλων, όταν drone προσγειώθηκε στην αυλή και άφησε αντικείμενα τα οποία αντιλήφθηκαν Αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/6), drone κατέφθασε στην αυλή των φυλακών των Τρικάλων ωστόσο λόγω της άμεσης κινητοποίησης απετράπη με αποτέλεσμα οι χειριστές να «επανέλθουν» ξανά τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/6). 

Για τον εντοπισμό των δραστών, που επιχείρησαν να περάσουν αντικείμενα στις φυλακές Τρικάλων μέσω drone, στήθηκε ολονύχτια επιχείριση αστυνομικών δυνάμεων, φρουράς και σωφρονιστικών.

Συγκεκριμένα, το drone, προσέγγισε τη φυλακή χωρίς φώτα και άφησε στο προαύλιο πτέρυγας βαρυποινιτών κινητό τηλέφωνο, ρολόι, μπαταρίες και διάφορα άλλα αντικείμενα. Αμέσως έγινε αντιληπτό από τους φρουρούς, οι οποίοι σήμαναν συναγερμό και κινητοποιήθηκαν οι υπάλληλοι της φυλακής αλλά και αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο ερευνώντας τη περιοχή.

Το drone έφυγε προς την περιοχή της Χρυσαυγής και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE