Παραδέχθηκε τον φόνο του τ/κ καλλιτέχνη ο Σαλμάν στα κατεχόμενα

Παραδέχθηκε τον φόνο του τ/κ καλλιτέχνη ο Σαλμάν στα κατεχόμενα

Ο Πακιστανικής καταγωγής Μουχαμάντ Σαλμάν, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα παραδόθηκε μέσω των ΗΕ στην τ/κ πλευρά, όπου καταζητούνταν ως ύποπτος για τον φόνο του τ/κ καλλιτέχνη Χασάν Ισίκ Οζγκιοτσμέν, παραδέχθηκε την ενοχή του.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Σαλμάν μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί και πάλι στο «επαρχιακό δικαστήριο» Τρικώμου, το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησής του για άλλες 8 ημέρες. O Σαλμάν είχε τεθεί αρχικά υπό 3ημερη κράτηση και όπως αναφέρεται σε τ/κ ιστοσελίδες σήμερα, ο ύποπτος σε δεύτερη θεληματική του κατάθεση παραδέχθηκε ότι αυτός είχε διαπράξει την δολοφονία πέρυσι τον Σεπτέμβριο.
 
Ο Σαλμάν είχε παραδοθεί μέσω των ΗΕ στην τ/κ πλευρά, ενώ στην ε/κ πλευρά – μέσω πάντοτε των ΗΕ – είχαν παραδοθεί 4 Γεωργιανοί που καταζητούνταν για τον φόνο του Λεωνίδη στη Λεμεσό, τον Φεβρουάριο του 2018.


(ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΑΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE