Όπως τον «ΠΠΑΡΑ τον ΚΑΛΠΙΚΟ»!

Όπως τον «ΠΠΑΡΑ τον ΚΑΛΠΙΚΟ»!

Όταν χρειάστηκε να συλλέξει πληροφορίες, για τον Σερζ Γκάπκε, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Πέτρος Κονναφής, δεν χρειάστηκε να… ψάξει πολύ. 

Ένας από τους καινούργιους παίχτες της ομάδας, ο αριστερός μπακ Βινσέντ Μπεσσάτ, διετέλεσε για αρκετό καιρό συμπαίχτης με τον Τογκολέζο διεθνή επιθετικό στην Γαλλική Ναντ.

Ο Γάλλος παίχτης, πρέπει να ξέρει όπως τον… «ππαρά τον κάλπικο», τον 32χρονο ακραίο επιθετικό.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE