ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η μπύρα ΑΛΦΑ προτείνει ιδέες για καλοκαιρινά gatherings με τους δικούς μας ανθρώπους

Η μπύρα ΑΛΦΑ προτείνει ιδέες για καλοκαιρινά gatherings με τους δικούς μας ανθρώπους

Το καλοκαίρι έχει αυτή τη μαγική ικανότητα να προσδίδει μια έμφυτη προδιάθεση για ανεμελιά, αφού από μόνος του ο καιρός μας κάνει να είμαστε πιο ευδιάθετοι απ’ ότι συνήθως. Μας εμπνέει να θέλουμε να απολαύσουμε την κάθε στιγμή, βρίσκοντας ικανοποίηση στα πιο ουσιαστικά.

Ευκαιρία είναι λοιπόν, να αξιοποιήσουμε ποιοτικά τον χρόνο μας και να έρθουμε ξανά κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους – αυτούς που μας κάνουν να χαμογελάμε, που είναι δίπλα μας και που μας βγάζουν την ΑΛΦΑ πλευρά του εαυτού μας.

Τα κυριακάτικα gatherings για φαγητό με την οικογένεια ή και τους φίλους μας είναι σίγουρα στις προτεραιότητές μας, έτσι η μπύρα ΑΛΦΑ μας προτείνει μερικές εναλλακτικές επιλογές για να απολαύσουμε την κάθε στιγμή, δημιουργώντας καινούργιες αναμνήσεις.

1. Πάρτε τα βουνά
Κάθε Κύπριος που… σέβεται τον εαυτό του έχει πάει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του να ψήσει σούβλα σε έναν εκδρομικό χώρο. Γιατί να περιμένετε κάποια ειδική περίσταση και να μην οργανώσετε ένα gathering χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο; Μαζέψτε την παρέα ή την οικογένεια, οργανωθείτε για τα απαραίτητα, μοιράστε αρμοδιότητες για το ποιος θα φέρει τι, και πάρτε τα βουνά! Είναι γνωστό άλλωστε ότι λίγο ο καθαρός αέρας, λίγο η δροσιά και το πράσινο τοπίο, κάνουν τη γεύση της σούβλας λίγο πιο νόστιμη (δεν νομίζουμε να το αμφισβητεί αυτό κανείς!). Γεμίστε τις παγωνιέρες με παγωμένες μπύρες ΑΛΦΑ, πάρτε μαζί σας αναπαυτικές αναδιπλώμενες καρέκλες, επιτραπέζια παιχνίδια και η επιτυχία της εκδρομής είναι δεδομένη. Για τους πιο τολμηρούς και περιπετειώδης, προτείνουμε να το συνδυάσετε με camping μιας νύχτας για να απολαύσετε στο έπακρον αυτή την εμπειρία. Μην ξεχάσετε, λίγο πριν ολοκληρώσετε την εκδρομή σας να κάνετε έναν σύντομο έλεγχο ότι έχετε μαζέψει όλα σας τα αντικείμενα και φυσικά τα σκουπίδια, αφού η φύση από μόνη της δύσκολα θα το κάνει για εσάς…

2. Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία
Πολλοί πιστεύουν ότι οι Κυριακές είναι για να τις περνούν χαλαρά στη θάλασσα. Και με τη ζέστη που επικρατεί, δεν τους αδικούμε. Επιλέξτε την αγαπημένη σας παραλία, πάρτε όλα τα απαραίτητα - συμπεριλαμβανομένου και του αντηλιακού φυσικά - και ξεκινήστε πρωί πρωί για να σιγουρευτείτε ότι θα βρείτε χώρο (ειδικά αν πρόκειται για πολυσύχναστη παραλία). Περάστε όλη τη μέρα με την παρέα στη θάλασσα και κάντε τις βουτιές σας να δροσιστείτε. Κατά το μεσημεράκι πάρτε τα «κουβαδάκια» σας και κατευθυνθείτε στην κοντινότερη ψαροταβέρνα. Στο κάτω-κάτω, δίπλα στο κύμα είστε, ένα ψαράκι επιβάλλεται.
P.S: Μην ξεχάσετε τη θεία τη Λία!

3. Ηit the road και ανακαλύψτε νέα μέρη!
Σημαντικότερο στοιχείο σε ένα roadtrip είναι η καλή παρέα. Πάρτε τους κολλητούς και τις κολλητές, γεμίστε το αυτοκίνητο βενζίνη, βάλτε τη μουσική στο τέρμα και έτοιμοι για να μοιραστείτε νέες εμπειρίες και εικόνες. Είτε είστε οργανωμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, είτε θέλετε να περιπλανηθείτε και όπου σας βγάλει ο δρόμος, το μυστικό είναι να έχετε γενικά ένα χαλαρό πλάνο και να είστε ευέλικτοι – γιατί πιθανόν να υπάρχουν καθυστερήσεις ή κάποια αναποδιά. Αντιμετωπίστε τα όλα με καλή διάθεση γιατί όσο πολλαπλασιάζονται τα χιλιόμετρα, τόσο περισσότερο πρέπει να πολλαπλασιάζονται και τα γέλια. Όσο ελεύθερα πνεύματα και να είστε, καλού κακού, να έχετε πάντα μαζί σας ένα GPS σε περίπτωση που πάρετε τα όρη και τα παραρά και χάσετε λιγάκι τον προσανατολισμό σας. Κάντε στάσεις σε ότι σας τραβήξει το ενδιαφέρον, εξερευνήστε νέα τοπία και φωτογραφίστε όμορφες στιγμές. Για φαγητό, διαλέξτε ιδανικά μια παραδοσιακή ταβερνούλα ή μαγειρείο, και απολαύστε τοπικές λιχουδιές, παρέα με μια μπύρα ΑΛΦΑ.

4. Gathering στον κήπο
Βάλτε την πετσέτα στον ώμο σαν σωστοί ψήστες, και ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε φίλους και συγγενείς στην αυλή ή τον κήπο! Είναι τόσο όμορφο το συναίσθημα να περιποιείσαι τους ανθρώπους σου και να απολαμβάνετε μαζί τα μεσημέρια ή βράδια του καλοκαιριού με κουβεντούλα και παιχνίδια που φυσικά συνοδεύονται από φαγοπότι! Ετοιμάστε από πριν κάποια τσιμπήματα για τους καλεσμένους, πάρτε από μια μπύρα ΑΛΦΑ στο χέρι και χαλαρά περιμένετε μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό. Εξάλλου, ποια η βιασύνη; Οι Κυριακές είναι για χαλάρωση είπαμε!

Όπως και αν αποφασίσετε να περάσετε την Κυριακή σας, με καλή διάθεση, αληθινές στιγμές και άφθονο γέλιο, είναι σίγουρο πως θα απολαύσετε το κάθε λεπτό. Πάρτε μια μπύρα ΑΛΦΑ στο χέρι, εμπνευστείτε από τις αξίες της – την αγάπη, την αυθεντικότητα, την ειλικρίνεια και τη φιλία -, ελάτε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και ζήστε μαζί τις πιο ΑΛΦΑ στιγμές.

Σηκώστε ψηλά το ποτήρι λοιπόν, και ζήστε το πιο δροσιστικό σας καλοκαίρι!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top