LIKE ONLINE

Αεροσκάφος βρωμούσε σκ@τ@! Τρελάθηκαν οι επιβάτες και τελικά δείτε τι έγινε

Αεροσκάφος βρωμούσε σκ@τ@! Τρελάθηκαν οι επιβάτες και τελικά δείτε τι έγινε

Πτήση της British Airways (ΒΑ) από Λονδίνο για Dubai αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στο Heathrow εξαιτίας της αποκρουστικής μυρωδιάς που έβγαινε από την τουαλέτα του αεροσκάφους.

Ο Αbhishek Saachdev, που είναι δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Hertfordshire και είχε επιβιβαστεί στην πτήση της ΒΑ είπε πως το αεροσκάφος αναχώρησε στην ώρα του το βράδυ της Πέμπτης και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά μέχρι ο κυβερνήτης να κάνει την ανακοίνωση 30 λεπτά μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Αρχικά ο κυβερνήτης ζήτησε από το πλήρωμα να μπει στον θάλαμο διακυβέρνησης, λέει ο Saachdev και τονίζει: «καταλάβαμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά».

Δέκα λεπτά αργότερα έκανε μία δεύτερη ανακοίνωση όπου εξήγησε στους επιβάτες πως η μυρωδιά προερχόταν από περιττώματα και πως το πλήρωμα καμπίνας είχε εξετάσει το πρόβλημα αλλά δεν μπορούσε να το λύσει.

Έτσι ενημέρωσε τους επιβάτες πως το αεροπλάνο θα επιστρέψει πίσω στο Λονδίνο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.

Κι ενώ αρχικά διαβεβαίωσαν τους... άτυχους ταξιδιώτες πως θα μπορούσαν να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση για Dubai η οποία θα αναχωρούσε σε τρεις ώρες τελικά οι επιβάτες ταξίδεψαν με καθυστέρηση 15 ωρών.

Airplane and airplane toilet

Η British Airways απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις τους παρείχε δωρεάν δωμάτια σε ξενοδοχείο και κουπόνια για φαγητό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top