ΚΥΠΡΟΣ

Η Ανόρθωση που απολαμβάνουν! Το «τέλειωσε» στο ημίχρονο

Η Ανόρθωση που απολαμβάνουν! Το «τέλειωσε» στο ημίχρονο

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, η Ανόρθωση επικράτησε με 3-1 του Ερμή και επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις επιτυχίες.

Η «Κυρία» είχε τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα και με τα γκολ των Μαραγκού, Μακρή και Λαϊφη, έφθασε στη νίκη. Για τον Ερμή μείωσε ο Ονίλο με κεφαλιά.

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα.

Το ματς...

Αποφασισμένη για γκολ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Αντρέ Πάους.Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο Γκονσάλβες έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα και στο 13΄ ο Μαραγκός νίκησε τον Χρυσοστόμου με το αριστερό και άνοιξε το σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Μακρή, που εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια του Ίσμα. Το ημίχρονο επεφύλασσε και άλλες συγκινήσεις, με τον Ερμή να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και την Ανόρθωση να έχει ουσία στο παιχνίδι της. Στο 43΄ ο Λαϊφης πήρε μπάλα στη μεσαία γραμμή και λίγο έξω από την περιοχή επιχείρησε έναν «κεραυνό» για να πετύχει το 3-0. Θαυμάσιο γκολ που δείχνει την κλάση του Λαϊφη.

Στην επανάληψηο Ερμής ανέβασε στροφές. Είχε καλές στιγμές με τους Ταραλίδη, Ιμπραίμι και Ονίλο αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γρήγορο γκολ. Η Ανόρθωση απάντησε με τις ευκαιρίες των Εντέ και Αμπουρτζάνια.

Όσο κυλούχε ο χρόνος, τόσο πλησίαζε στη νίκη η Ανόρθωση, με τον Ερμή να μειώνει απλά δέκα λεπτά πριν το φινάλε με τον πρώτο του σκόρερ, Ονίλο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Καμίνσκι, Άντιτς, Σεράν, Μαραγκός, Αμπουρτζάνια (85'Aνδρέου), Χόλγκερσον, Εντέ (90'Κωνσταντίνου), Δημητρίου (71'Οικονόμου), Μακρής, Λαΐφης, Γκονσάλβες.

ΕΡΜΗΣ: Χρυσοστόμου, Λόπες (75'Κατσιατής), Σαμάρας, Ντε Πίνα, Ταραλίδης (83'Παπαθανασίου), Παουλίνιο, Τούρκο (46'Χριστοφή), Μουσταφά, Ιμπραΐμι, Μανού, Ονίλο.

- Για την Ανόρθωση, Μαραγκός και Άντιτς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

- Για τον Ερμή, τέσσερις κάρτες συμπλήρωσαν Ιμπραίμι και Μουσταφά.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top