ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θρίαμβος για Φερστάπεν και Red Bull στην Αυστρία!

Θρίαμβος για Φερστάπεν και Red Bull στην Αυστρία!

Μετά από συγκλονιστική μάχη με τον Σαρλ Λεκλέρκ, o Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, ήταν ο μεγάλος νικητής του αυστριακού γκραν-πρι, αφού προσπέρασε τον αντίπαλό του στον 69ο από τους 71 γύρους. 

Θρίαμβος για την Red Bull στην έδρα της, αφού μετά από έναν δραματικό αγώνα στο αυστριακό γκραν-πρι, ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη από τον Σαρλ Λεκλέρκ, στερώντας από την Ferrari την πρώτη της επικράτηση για φέτος στο πρωτάθλημα της Formula 1. Στην 3η θέση τερμάτισε ο Βάλτερι Μπότας με την Mercedes, 4ος ο Φέτελ με την Ferrari, ενώ στην 5η θέση ήταν ο Λιούις Χάμιλτον με την άλλη Red Bull.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για κάποια άλλη ομάδα, πλην της Mercedes, στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Φερστάπεν που έχασε αρχικά έδαφος στην εκκίνηση, δεν τα παράτησε, έφτασε στην 2η θέση και από εκεί και μετά άρχισε την καταδίωξη του Λεκλέρκ για να τον ξεπεράσει, σε ένα προσπέρασμα πάντως που εξετάζεται από τους αγωνοδίκες, καθώς υπήρξε επαφή των δύο μονοθεσιών.

Για μια ακόμα φορά πάντως, η Ferrari, ακόμα και σήμερα που οι δύο Mercedes, είχαν προβλήματα υπερθέρμανσης, με αποτέλεσμα ο Μπότας να περιοριστεί στην 3η θέση και ο Χάμιλτον να μείνει εκτός βάθρου, τα έκανε μαντάρα. Ο Φέτελ έκανε μια υπερπροσπάθεια προκειμένου να βρεθεί στο βάθρο, αλλά ένα ακόμα λάθος σε pit stop, αφού στο πρώτο που έκανε ο Γερμανός, δεν του άλλαξαν το ελαστικό στο μπροστινό αριστερό τροχό, με αποτέλεσμα να χαλάσει ο αγώνας του Γερμανού, ενώ ο Λεκλέρκ έχασε την κούρσα, περίπου 2.5 γύρους πριν το φινάλε.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top