LIFESTYLE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/7)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/7)

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μπορείς επιτέλους να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη μέρα σου! Εάν έχεις προγραμματίσει διάφορες δράσεις, ίσως να σκεφτείς να τις αναβάλεις για να γευτείς επιτέλους την απόλυτη ηρεμία της μέρας αυτής. Συνιστάται να αποφύγεις επιδιορθώσεις, κατασκευές και κάθε τι που απαιτεί έντονη προσπάθεια, καθώς και διαπραγματεύσεις κάθε είδους, καθώς ο Ερμής γυρίζει σήμερα το βράδυ ανάδρομος και δεν θα σου βγει τίποτε όπως το θέλεις. Αφιέρωσε χρόνο στην ψυχική και σωματική ξεκούραση και ανασυγκρότησή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην περιμένεις σήμερα να ξεχωρίσεις μέσα στα πλήθη. Η «εξαφάνιση» σου αυτή θα είναι ηθελημένη. Θα φανείς όμως τυχερή σε μια ενδεχόμενη εκδρομή! Είναι η ιδανική μέρα να ανακαλύψεις μια νέα δραστηριότητα για τον ελεύθερο χρόνο σου ή θα σου έρθει μια ιδέα για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Εάν παρόλα αυτά δεν έχεις διάθεση να εγκαταλείψεις το σπίτι σου, αφιέρωσε το χρόνο σου, διευρύνοντας τους ορίζοντές σου μέσα από πληροφορίες που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο ή σε κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο. Με τη σελήνη στην Παρθένο, το βραδάκι ωστόσο ετοιμάσου για απρόσκλητους επισκέπτες….

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα περάσεις τη μέρα σου μέσα στην απάθεια και την απραγία σήμερα, μέχρις του σημείου να εκνευριστείς με τον εαυτό σου, αλλά δεν θα μπορέσεις να αποτινάξεις τη μιζέρια από επάνω σου. Εάν έχεις προγραμματίσει δράσεις που απαιτούν έντονη ενέργεια για σήμερα, θα φας τη μισή σου μέρα, προσπαθώντας να μαζέψεις το κουράγιο σου και να σηκωθείς από τον καναπέ. Και σα να μην φτάνει αυτό, το βραδάκι ενδεχομένως να σου έρθουν απρόσκλητες επισκέψεις. Αν έχεις ξεκινήσει πρόσφατα μια ρομαντική σχέση, ίσως θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείς σοβαρά, εάν αξίζει τον κόπο η διατήρησή της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να αποφύγεις να λάβεις μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες σήμερα, γιατί οι διαφωνίες ως προς το σχέδιο δράσης θα σε κουράσουν χωρίς λόγο και θα οδηγήσουν το όλο εγχείρημα σε πλήρη αποτυχία. Αφιέρωσε το χρόνο σου στην οικογένειά σου, επισκέψου έναν ηλικιωμένο συγγενή σου ή πέρασε δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εάν είσαι αδέσμευτη μπορεί να δεχτείς το φλερτ ενός προσώπου που δεν υπολόγιζες.

ΛΕΩΝ
Επένδυσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου σήμερα και ασχολήσου με πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά και σε χαλαρώνουν. Αφιέρωσε χρόνο στην κουζίνα, εάν σε ευχαριστεί, δοκιμάζοντας καινούριες συνταγές, ασχολήσου με ένα καινούριο χόμπι, άλλαξε το στιλ σου ή επένδυσε στην μάθηση νέων πραγμάτων και δεξιοτήτων. Ακόμη και εάν θέλεις να γυμναστείς λίγο για να ξεπιαστείς, απόφυγε την βαριά προπόνηση και την καταπόνηση του σώματός σου. Σημαντικό είναι, με ό,τι κι αν ασχοληθείς, να σε ευχαριστεί και να μη σε καταπονεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η μέρα σου, καθώς θα βιώσεις μια απογοήτευση και βαθιά θλίψη από κοντινά σου πρόσωπα. Ένα ταξίδι που μπορεί να σχεδίαζες με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή έναν μακροχρόνιο φίλο θα ακυρωθεί με γελοίες προφάσεις και δικαιολογίες. Με την σελήνη στο ζώδιό σου, αντί να ταλαιπωρείς την ψυχή σου, αφιέρωσε τη μέρα σου στο πώς να περάσεις εσύ και τα αγαπημένα σου άτομα καλά. Βρες μια καινούρια ασχολία για τον ελεύθερο σου χρόνο και χάσου για λίγο στον κόσμο σου…

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα ίσως θα πρέπει να υποδυθείς έναν ασυνήθιστο ρόλο, να κάνεις κάτι που ξεφεύγει κατά πολύ του χαρακτήρα σου. Με πολύ χιούμορ και θετική σκέψη θα περάσει και αυτό. Η μέρα επίσης δεν ενδείκνυται για δραστικές αλλαγές στην προσωπική ή συναισθηματική σου ζωή, καθώς η απομάκρυνση του παραμικρού από το χώρο ή από τη ζωή σου θα αφήσει ένα αίσθημα κενού που δεν θα μπορέσεις να το αναπληρώσεις εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απόφυγε να συμβουλεύσεις συγγενείς, φίλους ή γείτονες σήμερα, γιατί όσοι ακολουθήσουν τη συμβουλή σου θα περάσουν των παθών τους τον τάραχο. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και άφησε τους υπόλοιπους να βρουν την άκρη μόνοι τους. Εάν σκοπεύεις να φύγεις σύντομα για διακοπές, συνιστάται να ελέγξεις τις κρατήσεις σου και όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σου, καθότι ο Ερμής είναι ανάδρομος από σήμερα και τα απρόοπτα στα ταξίδια είναι συνηθισμένα. Το βράδυ είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείς τον έρωτα σου ή να κάνεις ένα συμβολικό δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σου θα έχει μεικτά συναισθήματα, κάποια χαράς και κάποια πικρίας και απογοήτευσης. Τη χαρά μπορεί να την πάρεις από μια παλιά σου σχέση, που θα κάνει και πάλι την εμφάνισή της. Από την άλλη, τα σχόλια και οι πράξεις ενός ηλικιωμένου συγγενή σου θα σε απογοητεύσουν και θα σε πικράνουν. Σήμερα θα πρέπει να κάνεις πίσω και να ακούσεις την άποψη των γονιών σου, εάν δεν θέλεις να θέσεις σε κίνδυνο τη θέση σου στην οικογενειακή εστία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιέρωσε σήμερα τη μέρα σου στην ξεκούρασή σου, καθώς σε περιμένει μια απαιτητική εβδομάδα! Ίσως να προτιμήσεις να μείνεις σπίτι, ενδεχομένως και με μια μικρή παρέα φίλων και να περάσεις χαλαρά την μέρα σου. Εάν είσαι ελεύθερη και αναζητάς το ταίρι σου, σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να βγεις το βραδάκι. Όχι τίποτε έντονο, ούτε ακραίες κραιπάλες. Βγες απλά, κυκλοφόρησε, και άφησε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του. Γιατί κλεισμένη στο σπίτι, ποιος θα σε βρει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είσαι εξαιρετικά αφηρημένη κατά τη διάρκεια της μέρας, με αποτέλεσμα ή να ψάχνεις συνεχώς διάφορα πράγματα ή να χάσεις πραγματικά κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό. Σε γενικές γραμμές, η Κυριακή αυτή δεν έχει στο μενού της ούτε δράματα, ούτε κλάματα, ούτε όμως και χαρές και πανηγύρια. Κάποιο δικό σου άτομο όμως θα βιώνει σημαντικά προβλήματα συναισθηματικής φύσης. Εάν έχεις τη διάθεση, προσπάθησε να το βοηθήσεις ή να το παρηγορήσεις, μην ακυρώνεις όμως τα δικά σου σχέδια για την μέρα.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις την υποστήριξη κάποιων αγαπημένων σου προσώπων, με τις παράλογες απαιτήσεις, τα τελεσίγραφα και τις παραξενιές σου. Για αυτό, πριν γκρεμίζεις το σύμπαν γύρω σου, αναρωτήσου: πρόκειται για κάτι πραγματικά σημαντικό ή είναι μια ιδιοτροπία της στιγμής; Η συμβουλή της ημέρας είναι, να καταπιέσεις λίγο το συναίσθημα και να αφήσεις τη λογική να βγει μπροστά. Εάν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με την καθαριότητα, με τον καλλωπισμό σου, να κάνεις κάποια ψώνια ή μια σύντομη επίσκεψη σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο, η μέρα δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

*** Κλήση 901 151 32ΧΧ: Σταθερό 1,56€/λεπτό* , Κινητό 1,74€/λεπτό ** * χρέωση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας **εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού ***με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό AUDIOTEX S.A. Κηφισίας 10-12, 15125 Μαρούσι Γραμμή υποστήριξης 2111815922
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top