LIFESTYLE

Στην Βουλή των Ελλήνων και… celebrities! – Ποιοι «έφαγαν» πόρτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Βουλή των Ελλήνων και… celebrities! – Ποιοι «έφαγαν» πόρτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα ψηφοδέλτια των ελληνικών κομμάτων για τις Εθνικές Εκλογές, δεν έλειπαν τα ονόματα προσώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Παρόλο που πλέον η παρουσία των διασήμων στα ψηφοδέλτια των κομμάτων δεν είναι τόσο έντονη όσο στο παρελθόν, αρκετά γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και τον αθλητικό χώρο ήταν υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, και κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να πάρουν θέση στην εθνική αντιπροσωπεία.

Από τους κερδισμένους των εκλογών που εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή είναι η Ραλλία Χρηστίδου, η Νόνη Δούνια, ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Ότι δεν κατάφερε στις ευρωκάλπες, το πέτυχε στις εθνικές εκλογές η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου. Η άλλοτε θητεύσασα σε ριάλιτι τραγουδιού, έχοντας διανύσει μια διαδρομή αρκετών ετών στη μουσική μπαίνει πλέον στην κεντρική πολιτική σκηνή με τον ΣΥΡΙΖΑ, με περισσότερους από 19.000 σταυρούς στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

Στην Α’ Πειραιώς την τελευταία έδρα που πήρε η Νέα Δημοκρατία την κέρδισε η Νόνη Δούνια. Άλλοτε μοντέλο (έχοντας κατακτήσει την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Μις Ευρώπη»), αλλά και τηλεοπτική ηθοποιός η κ. Δούνια ασχολείται με τα κοινά τα τελευταία χρόνια και μάλιστα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη. Παρόλα αυτά ο εθνικός στίβος φαίνεται πως την ενδιέφερε περισσότερο και έτσι επέλεξε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, επιτυγχάνοντας αξιοσημείωτη επίδοση. Με περισσότερες από 7 χιλιάδες ψήφους στην Α’ Πειραιά η κ. Δούνια θα βρίσκεται στο επόμενο κοινοβούλιο.

Τον Βόρειο Τομέα της Αθήνας θα εκπροσωπεί πλέον στο κοινοβούλιο ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης. Ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΜεΡΑ25 (ο οποίος έλεγε στις συνεντεύξεις του πως στον Γιάνη Βαρουφάκη έχει βρει αυτό που έψαχνε στην πολιτική), δοκίμασε και στις ευρωεκλογές όπου δεν τα κατάφερε, αλλά η δεύτερη ήταν και η τυχερή του καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 3.500 σταυρούς.

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, όπως και στις εκλογές του 2012 καθώς και του Ιανουαρίου του 2015, εξελέγη βουλευτής με το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Β' Θεσσαλονίκης.

 

Ποιοι έμειναν εκτός

Δεν τα κατάφεραν, ωστόσο, όλοι οι σελέμπριτις. Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης (ΜέΡΑ25), ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας (ΝΔ), ο επίσης διαθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, η Βάνα Μπάρμπα (ΚΙΝΑΛ), ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης (ΚΚΕ), οι ηθοποιοί Παύλος Ορκόπουλος και Νικολέττα Βλαβιανού (ΚΚΕ), Γιώργος Πετρόχειλος (Χρυσή Αυγή), καθώς και ο προπονητής και παλαίμαχος παίκτης του μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου (KKE) δεν μπόρεσαν να πείσουν τους πολίτες και έτσι έμειναν εκτός Βουλής.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top