ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή- Τον «μάζεψαν» στο αεροδρόμιο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή- Τον «μάζεψαν» στο αεροδρόμιο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησαν την Τρίτη 9/7 μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τροχαίου ατυχήματος και εγκατάλειψης της σκηνής.

Το τροχαίο σύμφωνα με την Αστυνομία ατύχημα συνέβη γύρω στις 7.00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 6 Ιουλίου, σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο 20χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 62χρονος, έχοντας συνοδηγό 59χρονη.

Ακολούθως της σύγκρουσης, ο οδηγός του πρώτου οχήματος εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή, ενώ οι 62χρονος και 59χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις. Αφού ο 62χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών, έλαβε εξιτήριο το ίδιο βράδυ, ενώ η 59χρονη, νοσηλευόταν για παρακολούθηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μέχρι το μεσημέρι σήμερα, όταν και έλαβε εξιτήριο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία ότι, οδηγός του πρώτου οχήματος κατά το χρόνο του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο 20χρονος, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Τρίτης 9/7, ο 20χρονος εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου είχε μεταβεί για να αναχωρήσει για το εξωτερικό και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει του Δικαστικού εντάλματος. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top