ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: «Μυστήριο» γύρω από τον θάνατο του 22χρονου- «Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα» είπαν στους γονείς

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: «Μυστήριο» γύρω από τον θάνατο του 22χρονου- «Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα» είπαν στους γονείς

Έγκλημα για ασήμαντη αφορμή με τραγική κατάληξη σημειώθηκε στο κέντρο της Αγίας Νάπας μπροστά στα μάτια δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών, γύρω στις 03:20 τα ξημερώματα της Κυριακής 14/8/2016.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Νεκρός μετά από συμπλοκή και μαχαιρώματα ο 22χρονος George Low ο οποίος εργαζόταν σε μαγαζί της Αγίας Νάπας. Τρία χρόνια σχεδόν μετά τον θάνατό του οι Αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν κατάφεραν ακόμα να προσδιορίσουν πως ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του.

Στην θανατική ανάκριση που διεξάγεται στη Βρετανία δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια και  την αφορμή με τον Δικαστή να αναφέρει  ότι δεν μπορεί να καταλήξει σε συμπέρασμα για το πως αυτός ο νέος άνθρωπος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, παρουσιάζοντας τον θάνατό του ως ανθρωποκτονία (unlawful killing).

 

Δυστυχώς τα βασανιστικά ερωτήματα των χαροκαμένων γονιών του θα μείνουν αναπάντητα παρά το ότι μπροστά από τον θανατικό ανακριτή Roger Hatch πέρασαν αρκετοί φίλοι του Τζορτζ και πρόσωπα που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό από το οποίο σύμφωνα με τον κύριο Hatch ο 22χρονος «έσβησε» πριν φτάσει με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Έφερε όπως αναφέρθηκε κοψίματα από μαχαιριές σε πλάτη και στο λαιμό ενώ φαίνεται να επιτέθηκαν από πίσω στον άτυχο Τζορτζ και τον 24χρονο φίλο του Ben Barker με μαχαίρια.

Γίνεται, παράλληλα, λόγος για τους δύο φερόμενους ως δράστες, τον Sali Ahmet και Mehmet Akpinar, οι οποίοι διέφυγαν στα κατεχόμενα, με τις αρχές του ψευδοκράτους να αρνούνται να τους εκδώσουν στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ στο τέλος τους έδωσαν το δικαίωμα να εγκαταλείψουν την Κύπρο

Ξεκαθαρίστηκε τέλος στους γονείς του 22χρονου Τζορτζ, Martyn και Helen, ότι δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για να οδηγηθούν οι δύο φονιάδες ενώπιον Δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top