Θα επαναρχίσουν οι συνομιλίες; Προετοιμάζει το έδαφος ο Έιντε αύριο σε ξεχωριστές συναντήσεις με τους δυο ηγέτες

Θα επαναρχίσουν οι συνομιλίες; Προετοιμάζει το έδαφος ο Έιντε αύριο σε ξεχωριστές συναντήσεις με τους δυο ηγέτες

Έπιασε δουλειά ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε, ο οποίος προετοιμάζεται για τις αυριανές χωριστές συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγετη Ντερβίς Έρογλου.

«Είναι καλό που βρίσκομαι πίσω στην Κύπρο. Εργάζομαι με την ομάδα μου, προετοιμαζόμενος για τις συναντήσεις με τους δύο ηγέτες αύριο», έγραψε ο κ. Έιντε σε ανάρτησή του στο twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφία μαζί με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζα Μπάτενχαϊμ και τους άλλους συνεργάτες του στα γραφεία της αποστολής των καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο.

Στις 10 αύριο το πρωί, ο κ. Έιντε θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και στις 11.30πμ θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE