ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη 23χρονος στον Πρωταρά –Επιτιθόταν σε γυναίκες και τους έκοβε τα μαλλιά

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη 23χρονος στον Πρωταρά –Επιτιθόταν σε γυναίκες και τους έκοβε τα μαλλιά

Στη σύλληψη 23χρονου που προέβαινε σε ασυνήθιστο αδίκημα προέβη η Αστυνομία τα ξημερώματα στον Πρωταρά. Πρόκειται για τον νεαρό που επιτιθόταν σε γυναίκες και τους έκοβε τα μαλλιά για άγνωστους λόγους…

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (14/07), το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε από Παρατηρητή της Γειτονιάς στον Πρωταρά. Φερόταν να περιφέρεται ύποπτα στην περιοχή.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, όπου σε σωματική έρευνα που έκαναν στο εν λόγω πρόσωπο, ηλικίας 23 ετών, βρήκαν στην κατοχή του ένα ψαλίδι μήκους 30 εκατοστών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις, το πιο πάνω πρόσωπο, θεωρήθηκε ύποπτο, ως το πρόσωπο που αναζητείτο από την Αστυνομία σε σχέση με υπό διερεύνηση υποθέσεις επιθέσεων εναντίον γυναικών και αποκοπής μέρους των μαλλιών τους με τη χρήση ψαλιδιού / μαχαιριού, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουλίου 2019.

Με γραπτή συγκατάθεσή του, έγινε έρευνα στον τόπο διαμονής του, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία δέσμες / πλεξούδες μαλλιών, καθώς επίσης και ένα ποδήλατο, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο δράστης κατά της επιθέσεις εναντίον γυναικών στον παραλιακό πεζόδρομο στον Πρωταρά.

Εναντίον του υπόπτου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ανακρινόμενος προφορικά, φέρεται να παραδέχθηκε όλες τις υπό διερεύνηση υποθέσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top