ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στο Ομόνοια-Μπεϊτάρ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στο Ομόνοια-Μπεϊτάρ!

Η Ομόνοια τα λέει… φιλικά με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Πολωνία, όπου βρίσκονται οι δύο ομάδες για την βασική προετοιμασία τους.

Η Ισραηλινή ομάδα, μέχρι το 21′ του αγώνα είχε ΤΡΙΑ (!) δοκάρια. Στο 7′ ο Οχάνα έκανε το σουτ η μπάλα κτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολάου, ενώ ο Μουχάμαντ στην αμέσως επόμενη φάση (πριν έρθει το γκολ της ομάδας του Ρόνι Λέβι) με πλασέ βρήκε εκ νέου το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 21′ ήταν σειρά του Κίντα να φέρει την μπάλα στο αριστερό, να πιάνει ένα φαλτσαριστό σουτ, αλλά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του νεαρού κίπερ των πρασίνων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE