ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα σε παραλία – 22χρονη έπεσε από βράχια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα σε παραλία – 22χρονη έπεσε από βράχια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραυματίστηκε στον αστράγαλο η 22χρονη που έπεσε από βράχια στην παραλία «Ακτή του Κυβερνήτη».

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) 22χρονη, Αυστριακής καταγωγής έπεσε από βράχους ύψους 2 μέτρων.

Από την πτώση, η 22χρονη υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο.

Οι Ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 1 αμέσως έτρεξαν για βοήθεια σε μια απόσταση 50 μέτρων περίπου και αφού έκαναν εκτίμηση της κατάστασης κάλεσαν και βοήθεια από το ΛΕΜ 2 και με την χρήση σανίδας ακινητοποίησης ανέβασαν την 22χρονη από τα βράχια και στην συνέχεια αυτή με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.