LIFESTYLE

Απάντησε γιατί σταματά την εκπομπή της η Θέκλα Πετρίδου

Απάντησε γιατί σταματά την εκπομπή της η Θέκλα Πετρίδου

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Tv Mania» η Θέκλα Πετρίδου, αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να μην συνεχίσει για τρίτη σεζόν την εκπομπή της στο ΣΙΓΜΑ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Θέκλα, μιλάμε ανοικτά» ρωτήθηκε πρώτα για την ανάρτησή της στο Facebook με την οποία ενημέρωσε το κοινό ότι δεν θα συνεχίσει και έκανε αναφορά σε λόγους που όφειλε να ενημερώσει την διεύθυνση του σταθμού: «Στους προσωπικούς λόγους για τους οποίους δεν μπορώ να συνεχίσω μία καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή για τρίτη σεζόν. Είναι και λόγοι υγείας, οι οποίοι δεν αφορούν το κοινό, αλλά ένιωσα την ηθική υποχρέωση να ενημερώσω τους εργοδότες μου» σημείωσε. 

Ερωτηθείσα αν ένιωσε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν, ανέφερε: «Ένιωσα πως οι δυνάμεις μου θα με εγκαταλείψουν. Είμαι εξαιρετικά προνοητικός άνθρωπος, αν και λανθασμένα κάποιοι εικάζουν πως επειδή είμαι αυθόρμητη και ειλικρινής είμαι ταυτόχρονα και παρορμητική. Καμία σχέση. Είμαι εξαιρετική επαγγελματίας σε ό,τι κάνω. Σέβομαι και εκτιμώ ανθρώπους αλλά και οργανισμούς. Δεν υπήρχε περίπτωση να «στήσω» το κανάλι, προχωρώντας σε τρίτη σεζόν και στη συνέχεια, μεσούσης της νέας τηλεοπτικής περιόδου, να αποχωρούσα λόγω της υπερκόπωσης που είναι ξεκάθαρο πως θα πάθαινα εάν συνέχιζα στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς όπως τους προηγούμενους 16 μήνες. Είμαι τελειομανής και ταυτόχρονα ρεαλίστρια».  

Όπως σημείωσε η Θέκλα, πριν να λάβει την απόφασή της, προηγήθηκε ένα σύντομό ταξίδι της στην Αγγλία για την αποφοίτηση του γιού της, όπου βρέθηκαν οικογενειακώς. «Εκεί συζήτησα με όλους το πόσο κουρασμένη και εξαντλημένη αισθάνομαι, το επαγγελματικό μου όραμα που έχει σχέση με τη συγγραφή, το κανάλι μου στο YouTube και την προώθηση της δουλειάς μου και σε αγγλόφωνο κοινό».

Για το αν συμφώνησε η οικογένειά της με την απόφασή της, είπε: «Και συμφώνησαν και στήριξαν την απόφασή μου να σταματήσω από την εκπομπή, η οποία απασχολούσε τον περισσότερο δημιουργικό χρόνο κάθε μου μέρας και όχι μόνο εργάσιμης. Με την ίδια αγάπη που στήριξαν πριν ενάμιση χρόνο την απόφασή μου να ασχοληθώ με την τηλεόραση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top