ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΟΚ: Τα κρατικά νοσηλευτήρια να αποβάλουν τα σύνδρομα και τις παθογένειες του παρελθόντος

ΔΕΟΚ: Τα κρατικά νοσηλευτήρια να αποβάλουν τα σύνδρομα και τις παθογένειες του παρελθόντος

α κρατικά νοσηλευτήρια θα πρέπει άμεσα να αποβάλουν τα σύνδρομα και τις παθογένειες του παρελθόντος, εμπνέοντας στους πολίτες αίσθημα ασφαλείας και εμπιστοσύνης, γεγονός για το οποίο απαιτείται επαγγελματισμός, πολιτική βούληση και συγκροτημένος σχεδιασμός, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΔΕΟΚ. 
 
Σημειώνει πως εάν δεν δρομολογηθούν άμεσα ενέργειες και μέτρα για εξορθολογισμό της απόδοσης και της λειτουργίας των κρατικών νοσηλευτηρίων, τότε η πορεία τους προδιαγράφεται προβληματική και δυσοίωνη με άμεσες και σοβαρές επιπτώσεις στην επιτυχή εφαρμογή του ΓεΣΥ.
 
Η ΔΕΟΚ εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κρατικά νοσηλευτήρια αναφέροντας ότι σχεδόν δύο μήνες από την εφαρμογή της πρώτης φάσης του ΓεΣΥ, τα κρατικά νοσηλευτήρια δεν έχουν επιλύσει σοβαρά προβλήματα που τα ταλανίζουν για χρόνια.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top