LIFESTYLE

23 χρόνια χωρίς την Αλίκη - 'Έφυγε' τρεις μέρες μετά τα γενέθλιά της

23 χρόνια χωρίς την Αλίκη - 'Έφυγε' τρεις μέρες μετά τα γενέθλιά της

Στις 23 Ιουλίου συμπληρώνονται 23 χρόνια από τον θάνατο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και οι φίλοι της αλλά και οι δικοί της άνθρωποι, είναι αδύνατον να την ξεχάσουν.

Ανάμεσά τους και ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος είχε γνωρίσει και αποκτήσει φιλικές σχέσεις με την αξέχαστη εθνική σταρ της οποίας το χαμόγελο έσβησε το καλοκαίρι του 1996 ύστερα από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Ο σεναριογράφος, παρουσιαστής και ηθοποιός, ο οποίος φυσικά και δεν ξέχασε ποτέ την καλή του φίλη, θέλησε με τον δικό του τρόπο να τιμήσει τη μνήμη της Αλίκης Βουγιουκλάκη κάνοντας μία ανάρτηση στα social media που συγκινεί.

Ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία την κρατάει αγκαλιά. Βρίσκονται σε κάποιο παραλιακό θέρετρο και απολαμβάνουν τις βουτιές τους και χαμογελούν ευτυχισμένα. Στη λεζάντα της φωτογραφία, ο Λάκης Λαζόπουλος έγραψε για εκείνη:

«Σηκώθηκαν όρθιες οι μνήμες απόψε το βράδυ.! Τόσο φως δεν χάνεται στα σκοτάδια των καιρών!».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934 και επεβίωσε στις 23 Ιουλίου 1996.

Ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου και θεατρική επιχειρηματίας, που φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο το 1953 με το έργο Κατά Φαντασίαν Ασθενής του Μολιέρου.

Τον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία Το Ποντικάκι.

Ακολούθησαν 41 κινηματογραφικές ταινίες συμπεριλαμβανομένης και της τουρκικής διασκευής της ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με τον τουρκικό τίτλο «Siralardaki Heyecanlar» (1963), οι περισσότερες των οποίων έγιναν τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες και κατάφεραν να εκτινάξουν την καριέρα της στα ύψη και να της δοθεί ο χαρακτηρισμός «Εθνική Σταρ».

Το 1960, της απονεμήθηκε το Βραβείο ερμηνείας Α΄ Γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης του 1960 για την ερμηνεία της στην κινηματογραφική ταινία Μανταλένα, σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top