ΚΥΠΡΟΣ: «Αγγίζει» τους 40 η θερμοκρασία

ΚΥΠΡΟΣ: «Αγγίζει» τους 40 η θερμοκρασία

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τετάρτη 24/07, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης ή και τοπικής αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα, στα νότια και νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tην Πέµπτη 25/07, την Παρασκευή 26/07 και το Σάββατο 27/07ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τη νύκτα και νωρίς το πρωί πιθανό να σχηµατιστεί τοπική χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη ή οµίχλη, κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Παρασκευή, για να παραµείνει γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ το Σάββατο θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE