ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σενάρια πολλά, ΕΝΑΣ αποφασίζει! – Έτοιμη για την πρώτη «μάχη» πρόκρισης η ΑΕΚ

Σενάρια πολλά, ΕΝΑΣ αποφασίζει! – Έτοιμη για την πρώτη «μάχη» πρόκρισης η ΑΕΚ

Έτοιμοι και αποφασισμένοι για το πρώτο βήμα πρόκρισης στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ είναι άπαντες στην ΑΕΚ Λάρνακας, για το παιχνίδι της Πέμπτης (25/07, 18:30) με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας στην «Αρένα».

Ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στη Βουλγαρική ομάδα είναι σαφώς μεγαλύτερος σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι στην αδύναμη Πετροκούμπ Μολδαβίας, όμως στην έδρα τους οι «κιτρινοπράσινοι» είναι το φαβορί για τη νίκη.

Μία νίκη που αν έρθει, ειδικά με μηδέν παθητικό, θα δώσει ισχυρό πλεονέκτημα στην ομάδα της Λάρνακας ενόψει του επαναληπτικού στη Σόφια.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει «διαβάσει» πολύ καλά τον αντίπαλο, ο οποίος θα παραταχθεί με πίστη και αυτοπεποίθηση για τη νίκη, αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις του προπονητή της Λέφσκι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όμως μέσα στην έδρα της η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο και την τακτική που θα ακολουθήσει και αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Πάντως, έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και κανείς δεν μπορεί να… προβλέψει με σιγουριά τους έντεκα που θα παρατάξει. Υπάρχουν πάντως αρκετά σενάρια και δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει και 1-2 εκπλήξεις ο απρόβλεπτος Ιδιάκεθ.

Θυμίζουμε ότι θέση βασικού διεκδικεί πλέον και ο Ματία Σπόλιαριτς…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top