Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια από το ΄La Pasta PomiLori’- Πρόταση σε ηχηρό όνομα από τον Λώρη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια από το ΄La Pasta PomiLori’- Πρόταση σε ηχηρό όνομα από τον Λώρη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πράσινο φως για τρίτο κύκλο πήρε η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «La Pasta Pomilori» ωστόσο η πρωταγωνίστρια, η ηθοποιός Νίκη Αναστασίου δεν συνεχίζει στο καστ, καθώς αποχώρησε.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΤV Mανια ο σεναριογράφος της σειράς, Λώρης Λοϊζίδης, βρίσκεται στο ψάξιμο για την αντικαταστάτρια της και πιστός στη «συνταγή» του όλα αυτά τα χρόνια θέλει να φέρει στην Κύπρο ένα «ηχηρό» όνομα από την Ελλάδα.

Όπως γράφει το περιοδικό ο Κύπριος ηθοποιός προσέγγισε την Βάσω Λασκαράκη, ώστε να καλύψει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με την δημοφιλή ηθοποιό να μην έχει δώσει την τελική της απάντηση.

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο ξεκινούν στα τέλη Αυγούστου και αναμένεται να δούμε και άλλα νέα πρόσωπα, όπως αυτό της Μαρίνας Βρόντη, που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE