ΚΥΠΡΟΣ

Ξεκινούν τα πλει οφ

Ξεκινούν τα πλει οφ

Στην πιο σημαντική του φάση μπαίνει από το βράδυ της Τετάρτης (18/3/15, 19:00) το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα, καθώς αρχίζει η διαδικασία των πλέι-οφ.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας. Την Τετάρτη ο 1ος ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την 4η ΕΘΑ, ενώ αυριο Πέμπτη  η 2η Πετρολίνα ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον 3ο Κεραυνό. Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις 3 νίκες.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο «Λευκόθεο», στην αυλαία των πλέι-οφ, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται τον φετινό «κακό του δαίμονα» την ΕΘΑ. Τέσσερις ήττες γνώρισαν στη φετινή χρονιά οι «γαλαζοκίτρινοι» και οι τρεις προήλθαν από τους «κιτρινόμαυρους» της Έγκωμης. Δύο στο πρωτάθλημα και μία στον τελικό του κυπέλλου, που χάρισε τον τίτλο στην ΕΘΑ. Γι’ αυτό το παιχνίδι της Τετάρτης  αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία από τους συμμετέχοντες στις δύο ομάδες, αλλά και από τους οπαδούς τους, καθώς πλέον υπάρχει το τεράστιο κίνητρο της πρόκρισης στον τελικό και ακολούθως η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες προετοιμάστηκαν εντατικά τις τελευταίες ημέρες, ούτως ώστε να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο «Λευκόθεο» και να πάρουν το προβάδισμα πρόκρισης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top