ΚΥΠΡΟΣ: Αστραπιαία ποινή φυλάκισης σε 21χρονο οδηγό -Τιμωρήθηκε και η μάνα του

ΚΥΠΡΟΣ: Αστραπιαία ποινή φυλάκισης σε 21χρονο οδηγό -Τιμωρήθηκε και η μάνα του

Με διαδικασίες εξπρές, επιβλήθηκε ποινή σε 21χρονο Τ/κ ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/7)    εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά το Τσέρι, να κινείται με το όχημά του, με ταχύτητα 221ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Της Γεωργίας Παππούτα

Ο 21χρονος, μετά την σύλληψή του, οδηγήθηκε μετά από λίγες ώρες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 ημερών και στέρηση άδειας οδήγησης για 12 μήνες.

Επίσης του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ γιατί οδηγούσε χωρίς ασφάλεια.

Για την υπόθεση κατηγορήθηκε και η μητέρα του 21χρονου γιατί, όπως αναφέρθηκε από το δικαστήριο, δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην χρησιμοποιήσει το όχημα ο γιος της.

Στην μητέρα του 21χρονου επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE