ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η νέα ομάδα του πρώην παίκτη της Ομόνοιας, Άρη Σοϊλέδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η νέα ομάδα του πρώην παίκτη της Ομόνοιας, Άρη Σοϊλέδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παίκτης της Στεάουα και επίσημα είναι ο Άρης Σοϊλέδης, αφού ο 28χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ρουμανική ομάδα, η οποία δαπάνησε το ποσό των 75 χιλιάδων ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μποτοσάνι.

Ο Σοϊλέδης συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Αναστάσιο Τσιρίκο, βρέθηκε στα γραφεία της Στεάουα Βουκουρεστίο, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας με την ρουμανική ομάδα.

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Στεάουα με τις εμφανίσεις του στην Μποτοσάνι, με την οποία κατέγραψε 24 συμμετοχές, παίρνοντας την φανέλα του βασικού στο… σπίτι του.

Ο Σοϊλέδης έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό, τον ΟΦΗ, τη Δόξα Δράμας, την ΑΕΚ, τη Νίκη Βόλου, το Λεβαδειακό, την Ομόνοια και την Κέρκυρα και πλέον ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του με την φανέλα της Στεάουα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top