ΛΕΜΕΣΟΣ: Λιποθύμησε ενώ κολυμπούσε – Στο νοσοκομείο 70χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λιποθύμησε ενώ κολυμπούσε – Στο νοσοκομείο 70χρονος

Έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 02/08, στις 16:00 όπου 70χρονος Ελληνοαμερικανός, έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο νερό.

 Οι Ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 12 άμεσα ανταποκρίθηκαν. Τον έβγαλαν έξω του έδωσαν τις Πρώτες Βοήθειες ( χορήγηση οξυγόνου) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στη συνέχεια γύρω στις 17:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, Αιγύπτιος 25 ετών φώναζε βοήθεια ενώ βρισκόταν στο νερό και δεν είχε άλλες δυνάμεις.

 Οι Ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 0 άμεσα ανταποκρίθηκαν και τον έβγαλαν έξω στη στεριά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE