Ψήνει σουβλάκια σε εξωτικό μέρος της Κύπρου ο Peter Andre – Το… υπονοούμενο στην σύντροφό του – VIDEO

Ψήνει σουβλάκια σε εξωτικό μέρος της Κύπρου ο Peter Andre – Το… υπονοούμενο στην σύντροφό του – VIDEO

Στην Κύπρο βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής, μαζί με την οικογένειά του.

Η διαδικτυακή εφημερίδα «The Sun» δημοσίευσε βίντεο με τον Peter Andre και την σύζυγό του, όπου οι δύο τους μαρίναραν τα σουβλάκια, για να φτιάξουν ένα παραδοσιακό γεύμα για αυτούς και τα παιδιά τους.

Ο τραγουδιστής, εξηγεί ότι το χοιρινό χρειάζεται περίπου 30 λεπτά και ρώτησε με… ύφος την σύζυγό του: «Τι μπορούμε να κάνουμε σε 30 λεπτά μωρό μου;»

Η σύντροφός του Emily αφού έπιασε το υπονοούμενο, γέλασε και απάντησε στον Κύπριο τραγουδιστή!

 

Βέβαια, όπως θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο, ενώ ο ίδιος μιλά για τα κυπριακά σουβλάκια, εντούτοις, τα ψήνει με τον ελληνικό τρόπο, πάνω σε καλαμάκι! 

Πάντως, οι δύο τους, μαζί με τα παιδιά, φαίνεται να πέρασαν στιγμές χαλάρωσης σε εξωτικό μέρος της Κύπρου!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE