ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To KAKO ΦΕΓΓΑΡΙ των αντιπάλων κι οι… «ΤΡΥΠΕΣ» που θα κλείσει ο Σωφρόνης

To KAKO ΦΕΓΓΑΡΙ των αντιπάλων κι οι… «ΤΡΥΠΕΣ» που θα κλείσει ο Σωφρόνης

Το σίγουρο είναι ότι δεν… τρόμαξε ο Γιώργος Ελευθερίου, βλέποντας την Αούστρια Βιέννης, να χάνει εντός έδρας με 3-0 προχτές από την Λασκ Λίνζ στο πλαίσιο της 2ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος των κυανολεύκων της Λεμεσού, βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, αφού είχε ηττηθεί και στην πρεμιέρα της Αυστριακής Μπουντεσλίγκα από την νεοφώτιστη Βάτενς με 3-1.

Μόνο από τα στιγμιότυπα του προχθεσινού αγώνα στο “Generalli Arena” φαινόταν καθαρά, πόσο εύκολα «τρυπά» η άμυνα της Αούστρια. Τα δυο γκολ που δέχθηκαν, ήταν με κεφαλιές, ύστερα από εκτελέσεις κόρνερ των αντιπάλων.

Το ότι έδειξε να «πελαγοδρομεί» η ομάδα της Βιέννης, είναι γεγονός πάνω στο οποίο θα ποντάρουν στον Απόλλωνα, ελπίζοντας βεβαίως ότι δεν θα «αναστηθούν» πάνω τους, στον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Αυγουστή είδε από την τηλεόραση κάποια πράγματα για τον τρόπο που αγωνίζεται και τα τρωτά σημεία των αντιπάλων, αλλά θα του δώσει πιο λεπτομερή ενημέρωση και ο Γιώργος Ελευθερίου, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο στην Αυστριακή πρωτεύουσα.

Η τεχνική ηγεσία θα προβεί σε πειραματισμούς στις επόμενες προπονήσεις, για το πώς θα αντικατασταθούν οι παίχτες που θα λείπουν από το πρώτο ραντεβού με την Αούστρια. Τον Εστεμπάν Σακέτι που έλειψε από τον επαναληπτικό με την Σάμροκ, θα τον αντικαταστήσει, είτε ο Μ’ Μπιντά, είτε ο Χάμπος Κυριάκου.

Ο Γάλλος χαφ έγινε αλλαγή την περασμένη Πέμπτη, στις αρχές της επανάληψης, επειδή ένιωσε ένα τσίμπημα στο πόδι. Θα είναι απολύτως καλά μέχρι την Πέμπτη. Στο σενάριο που αγωνιστεί αυτός σε ρόλο κόφτη, τότε ο Χάμπος Κυριάκου, θα αγωνιστεί ξανά δίπλα από τον Γιούστε.

Αν ο Κύπριος διεθνής ξεκινήσει ως «εξάρι», τότε θα πάρει φανέλα βασικού ο Αττίλα Σάλαι (είναι θετικό το ότι ο Ούγγρος μετρά ήδη δυο γκολ στην Ευρώπη με την ομάδα).

Στη θέση του Παπουλή, μάλλον θα αρχίσει ο Φακούντο, με τον Γκακπέ να παίζει φουνταριστός στη θέση του Ζελάγια.

Ο Ισπανός Αγκίρε, εκτιμούμε ότι μάλλον θα ξεκινήσει ως αριστερός εξτρέμ κι ως μπακ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα καλύψει το άκρο της άμυνας ο Βασιλείου ή ο Μπεσάτ.

Για πρώτη φορά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Εμίλιο Ενσούε. Είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να δούμε τον Ισπανό άσο στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top