ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 34ΧΡΟΝΗΣ: «Κάποιος πέταξε το κινητό εκεί» - Ξεκάθαρη υπόνοια για εγκληματική ενέργεια

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 34ΧΡΟΝΗΣ: «Κάποιος πέταξε το κινητό εκεί» - Ξεκάθαρη υπόνοια για εγκληματική ενέργεια

Νέες δηλώσεις του επικεφαλής της διασωστικής ομάδας στην Ικαρία, που συμμετέχει στις έρευνες για εντοπισμό της 34χρονης Αγγλοκύπριας, Νάταλι Χριστοφόρου, έρχονται να περιπλέξουν κι άλλο την υπόθεση.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Συγκεκριμένα, μιλώντας αυτή τη φορά στο Star.gr ο πρόεδρος της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Ικαρίας, κ. Μιχαήλ Χριστοδούλου, ανέφερε για την περιοχή όπου εντοπίζεται το στίγμη του κινητού: «Στο σημείο αυτό δεν υπάρχει μονοπάτι για να μπορούσε να πάει η κοπέλα. Είναι μια περιοχή περιφραγμένη με συρμάτινο πλέγμα και πολλά βάτα. Εμείς περάσαμε από το σημείο, κόψαμε το πλέγμα, αλλά δεν έχουμε βρει ακόμα το κινητό της τηλέφωνο. Μέχρι και σήμερα το πρωί ήταν ανοιχτό, όμως όταν το καλούσαμε από το σημείο, δεν ακούγαμε τίποτα».

«Σκεφτείτε ότι πρόκειται για μια περιοχή ίση με μισό γήπεδο ποδοσφαίρου. Για να την καθαρίσουμε από τα βάτα θα χρειαστούμε δυο τρεις μέρες. Υπολογίζω το Σάββατο ή την Κυριακή να έχουμε καταφέρει κάτι» πρόσθεσε. 

Αποκάλυψε μάλιστα: «Είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση. Το σημείο δεν έχει μονοπάτι, ούτε είναι κοντά στον δρόμο. Κάποιος πέταξε το κινητό εκεί. Οι θερμικές κάμερες, πάντως, δεν έχουν εντοπίσει κάτι στο σημείο, ενώ η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο στίγμα του κινητού χθες (σημ. 06/08) από εκείνη την περιοχή μας μπέρδεψε».

Μιλώντας την Τετάρτη (7/8) στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι» ο κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, ανέφερε ότι εντόπισαν το τελευταίο στίγμα του κινητού της 34χρονης κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον 38χρονο Κύπριο σε περιοχή που μπορεί κανείς να φτάσει με το όχημα σε διάστημα 5-10 λεπτών.

Eρωτηθείς αν το τηλέφωνο της 34χρονης ήταν κλειστό και ξανάνοιξε μετά την δήλωση της εξαφάνισής της, ο επικεφαλής της διασωστικής ομάδας στην Ικαρία, ισχυρίστηκε ότι αυτό δεν είχε κλείσει καθόλου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top