ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποθέωσε τη Γάνδη ο Ιδιάκεθ: «Τρομακτικά νούμερα…» – Γιάννου: «Δεν τους φοβόμαστε»

Αποθέωσε τη Γάνδη ο Ιδιάκεθ: «Τρομακτικά νούμερα…» – Γιάννου: «Δεν τους φοβόμαστε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (08/08. 18:30) για τον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τη Βελγική Γάνδη στο «ΑΕΚ Αρένα», ο προπονητής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο διεθνής Ελληνοαυστραλός επιθετικός, Απόστολος Γιάννου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

«Βρισκόμαστε στον Γ΄ προκριματικό και το επίπεδο είναι ακόμη πιο υψηλό. Σε αυτή τη φάση, θα ήταν αδύνατο να βρει κάποιος καλύτερη ομάδα από τη Γάνδη. Θα είναι μία πρόκληση ο αυριανός αγώνας για εμάς.

Μετά τους δύο πρώτους γύρους, έχουμε έναν αντίπαλο που είναι ικανός για τους ομίλους. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχουν φέρει πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής και έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε κι εμείς τη φιλοδοξία να αγωνιστούμε στους ομίλους. Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες που μπορούν να κρίνουν το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού».

Για τα τελευταία αποτελέσματα της Γάνδης και το ότι είναι ισχυρή στην έδρα της:

«Τα νούμερα όσον αφορά το σκοράρισμα της είναι τρομακτικά. Πέρσι σκόραραν πάνω από τρία γκολ στα περισσότερα τους παιχνίδια. Είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους. Είναι δυνατοί στις στημένες φάσεις, αλλά κι εμείς έχουμε την ποιότητα για να την κοντράρουμε. Είναι πρόκληση για εμάς να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Πρέπει να προσέξουμε τους δύο επιθετικούς της, αλλά και το τρανζίσιον».

Για το αν η ομάδα της Γάνδης θα επηρεάσει την τακτική της ΑΕΚ:

«Πάντα αναλύουμε το παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να ισορροπούμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αν για παράδειγμα είναι καλοί στην επίθεση, εμείς πρέπει να είμαστε καλύτεροι και πρέπει να τους αναγκάσουμε να αμυνθούν. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο αυριανό ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Δηλώσεις Απόστολου Γιάννου:

«Σίγουρα ξέρουμε ότι η Γάνδη είναι μία πολύ καλή ομάδα, τους σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε. Είναι μία πρόκληση για εμάς το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε σε ένα επίπεδο που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μία τέτοια ομάδα. Θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε πάντα και νομίζω ότι με τέτοιες ομάδες που είναι επιθετικές, μπορείς να βρεις περισσότερους χώρους για να σκοράρεις».

Για το αν δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα, οι δύο εύκολες νίκες απέναντι στη Λέφσκι, είπε:

«Είναι διαφορετικά παιχνίδια, αλλά σίγουρα θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και να βγαίνουν καλύτερα οι αυτοματισμοί μας, όπως πέρσι. Είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να πληγώσουμε κάθε αντίπαλο».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ ανέφερε:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στο αυριανό ματς και ελπίζουμε να τον κάνουμε περήφανο. Είδαμε και στο παιχνίδι με τη Λέφσκι, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία των οπαδών μας. Για μένα, ήταν η καλύτερη ατμόσφαιρα που είχαμε στο γήπεδο μας, από τότε που ήρθα στην ΑΕΚ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top