ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κρύφτηκε ο Πάβλοβιτς: «Καταρρεύσαμε για 15 λεπτά και μας στοίχισε-Δεν είναι καλύτεροι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν κρύφτηκε ο Πάβλοβιτς: «Καταρρεύσαμε για 15 λεπτά και μας στοίχισε-Δεν είναι καλύτεροι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καραμπάχ και την ήττα με 2-1 ό επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Αντρίγια Πάβλοβιτς μίλησε στα ΜΜΕ.

Ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο του ΑΠΟΕΛ αλλά και στην κατάρρευση της ομάδας μετά το 0-1 ενώ εξέφρασε και την πεποίθηση του πως μπορούν για την ανατροπή στο Αζερμπαϊζάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα και τον επαναληπτικό: «Δεν χρειάζεται να σκοράρουμε 100 γκολ στον επαναληπτικό αλλά δύο, άρα είναι πιθανό. Νομίζω ότι γενικά είχαμε ένα καλό σχετικά παιχνίδι, αλλά κάποια λάθη μας, το αποτέλεσμα τα κάνει να μοιάζουν χειρότερα απ’ ότι είναι».

Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στην συνέχεια είχαμε μια πτώση για 15 περίπου λεπτά και αυτό μας στοίχισε όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτή την εβδομάδα και να πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα».

Τι χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ να αλλάξει: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά. Γενικά έχουμε μια καλή ομάδα. Να συνεχίσουμε όπως παίξαμε στο πρώτο μέρος, ίσως να αλλάξουμε τις αποφάσεις μας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου».

«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι, χάσαμε τον αγώνα και όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Αν παίζαμε άσχημα απ’ την αρχή, δεν θα είχαμε κάτι να περιμένουμε. Αλλά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, γι’ αυτό και είμαστε τόσο απογοητευμένοι.

Για την Καραμπάχ: «Δεν νομίζω ότι είναι καλύτεροι, το πρώτο ημίχρονο μετά βίας πέρασαν τον κέντρο. Μετά όμως καταρρεύσαμε για 15 λεπτά, κάναμε βιαστικές κινήσεις μετά το 0-1 για να σκοράρουμε. Δεν πιστεύω όμως ότι είναι καλύτεροι από εμάς, έχουμε την ποιότητα και την δύναμη να τα καταφέρουμε»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top