ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΑΜ

Στα κατεχόμενα  ο Τούρκος ΥΠΑΜ

Στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη θα βρεθεί την Πέμπτη 8/8 ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ακάρ θα παραστεί στους εορτασμούς για την επέτειο του βομβαρδισμού της Τυλληρίας και θα έχει επαφές.
 
Ο Χουλουσί Ακάρ θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ, τον λεγόμενο πρόεδρο της «βουλής» Τεμπερουκέν Ουλουτζάι, τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι, ενώ θα παραστεί και σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο κ. Ακτινζί.
 
Ο κ. Ακάρ θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Γιασάρ Γκιουλέρ, τον Διοικητή του Στρατού Ξηράς, Στρατηγό Ουμίτ Ντουντάρ, τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Στρατηγό Χασάν Κουτζουκιούζ και τον Διοικητή του Πολεμικού Ναυτικού, Ναύαρχο Αντνάν Οζμπάλ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top