Του έγραψαν στο πάρκινγκ για να τον προειδοποιήσουν – «Ε να τον έβρουμε» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Του έγραψαν στο πάρκινγκ για να τον προειδοποιήσουν – «Ε να τον έβρουμε» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με σπρέι πάνω στον τοίχο χώρου στάθμευσης έγραψαν πολίτες για να τον προειδοποιήσουν.

Συγκεκριμένα, πάνω σε τοίχο στεγασμένου χώρου στάθμευσης, πολίτες έγραψαν με σπρέι: «που έχταρε το αυτοκίνητο, ε να τον έβρουμε».

Η εν λόγω «προειδοποίηση» προφανώς αφορά άτομο που έγδαρε το όχημά τους, είτε άθελά του με το δικό του αυτοκίνητο, είτε ηθελημένα.

Όπως αναφέρουν θα τον βρουν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε εάν η κατάληξη θα είναι βίαιη ή απλά αν θα κληθεί να πληρώσει τις ζημιές.

Η εν λόγω φωτογραφία, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στη διαδικτυακή σελίδα «I Love Cyprus PE».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.