ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναγνωρίζετε τις γυναίκες της φωτογραφίας;- Έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό και καταζητούνται

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναγνωρίζετε τις γυναίκες της φωτογραφίας;- Έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό και καταζητούνται

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία Κύπρου, στιγμιότυπα από κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, με σκοπό πολίτες να αναγνωρίσουν τις δύο γυναίκες που φέρονται να έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Αστυνομία αναζητεί δύο γυναίκες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής (τσαντάκι χειρός που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ), που διαπράχθηκε σήμερα σε κατάστημα στη Λάρνακα.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE