ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Έρανο για νέο δικηγόρο – Θέλουν 18.000 δολάρια οι γονείς

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Έρανο για νέο δικηγόρο – Θέλουν 18.000 δολάρια οι γονείς

Μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος συνηγόρου υπεράσπισης της 19χρονης Βρετανής που κατηγορείται πλέον ότι κατήγγειλε ψευδώς ομαδικό βιασμό της, οι γονείς της φαίνεται να ψάχνουν χρήματα για πρόσληψη νέου.

Μέσω της σελίδας GoFundMe φαίνεται πως η οικογένεια της 19χρονης αναζητά χρήματα για να καλύψει το ποσό που χρειάζεται, για την έννομη άμυνα της νεαρής Βρετανίδας στο δικαστήριο.

Όπως σημειώνεται μάλιστα, αναζητούν δωρεές για να συγκεντρώσουν το ποσό των 18 χιλ. δολαρίων.

Θυμίζουμε ότι το ThemaOnline στις 6 Αυγούστου είχε ενημερώσει πρώτο για την πρόθεση του Ανδρέα Πιττάτζη, πρώην, πλέον, δικηγόρου της 19χρονης, για απόσυρσή του από την υπεράσπισή της.

Μάλιστα, είχαμε ενημερώσει για σοβαρές διαφωνίες που προέκυψαν μεταξύ του κ. Πιττάτζη και της πελάτισσάς του, ως προς την γραμμή υπεράσπισης.

Οι πληροφορίες του ThemaOnline επιβεβαιώθηκαν πλήρως στις 7 Αυγούστου όταν η 19χρονη οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για να απαντήσει στην κατηγορία που αντιμετωπίζει, όπου ο δικηγόρος της αποσύρθηκε εξηγώντας μάλιστα τους λόγους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE